Dieleman Seeds

Dieleman Seeds

Dieleman Seeds is één van de weinige specialisten in lijnzaad in de Benelux. Wij hebben voor hen onder andere stickers, briefpapier, bedrijfskleding en relatiegeschenken ontworpen.

Bekijk meer
Doens

Doens

Doens Food handelt in biologische voedingsingrediënten en heeft vestigingen in IJzendijke en Sas van Gent. Sinds 2008 mogen wij Doens Food toevoegen aan ons klantenbestand en hebben we al veel projecten voor hen gerealiseerd. Deze projecten varieren van standbouw, website, ontwerp logo tot drukwerk, gevelreclame, relatiegeschenken en interieur.

Bekijk meer
Dutch Organics

Dutch Organics

Dutch Organics biedt een grote diversiteit aan gecertificeerde biologische producten. Wij hebben voor Dutch Organics een logo, huisstijl, visitekaartjes, website, flyer en e-mailhandtekening ontworpen.

Bekijk meer
Red Oak

Red Oak

In 1891 begon de familie Doens lokale Nederlandse tarwe tot meel te verwerken in een klassieke windmolen in het kleine stadje IJzendijke. 100 jaar later stond het bedrijf in de voorhoede van de biologische voedingsbeweging in Europa en werd het een toonaangevende importeur en leverancier van speciale en biologische ingrediënten.

Tegenwoordig is de familie Doens trots om haar betrokkenheid bij de biologische en specialiteitenmarkten voort te zetten via Red Oak Commodities. Red Oak, opgericht in 2021, is de erfenis van de toewijding van de familie Doens van het leveren van hoogwaardige ingrediënten afkomstig van over de hele wereld

Met ervaring op het gebied van sourcing uit meer dan 50 landen zijn wij materiedeskundigen in onze markten. Dankzij onze operationele expertise komen onze producten daar waar ze moeten zijn, wanneer ze daar moeten zijn. En onze programma's voor voedselveiligheid, regelgeving en zekerheid van wereldklasse zorgen ervoor dat onze producten zijn wat we zeggen dat ze zijn.

Bekijk meer
Van de Bilt Zaden en Vlas

Van de Bilt Zaden en Vlas

Van de Bilt zaden en vlas bv in Sluiskil is ruim 100 jaar geleden opgericht en heeft verschillende schakels van de vlasproductieketen onder één dak. Wij mochten voor van de Bilt visitekaartjes, kalenders, notitieblokjes en brochures maken. Ook hebben we voor een beurs een bannerbow, roll up banners en een bar gerealiseerd.

Bekijk meer