Dieleman Seeds

Dieleman Seeds

Dieleman Seeds is één van de weinige specialisten in lijnzaad in de Benelux. Wij hebben voor hen onder andere stickers, briefpapier, bedrijfskleding en relatiegeschenken ontworpen.

Bekijk meer
Doens

Doens

Doens Food handelt in biologische voedingsingrediënten en heeft vestigingen in IJzendijke en Sas van Gent. Sinds 2008 mogen wij Doens Food toevoegen aan ons klantenbestand en hebben we al veel projecten voor hen gerealiseerd. Deze projecten varieren van standbouw, website, ontwerp logo tot drukwerk, gevelreclame, relatiegeschenken en interieur.

Bekijk meer
Dutch Organics

Dutch Organics

Dutch Organics biedt een grote diversiteit aan gecertificeerde biologische producten. Wij hebben voor Dutch Organics een logo, huisstijl, visitekaartjes, website, flyer en e-mailhandtekening ontworpen.

Bekijk meer
Van de Bilt Zaden en Vlas

Van de Bilt Zaden en Vlas

Van de Bilt zaden en vlas bv in Sluiskil is ruim 100 jaar geleden opgericht en heeft verschillende schakels van de vlasproductieketen onder één dak. Wij mochten voor van de Bilt visitekaartjes, kalenders, notitieblokjes en brochures maken. Ook hebben we voor een beurs een bannerbow, roll up banners en een bar gerealiseerd.

Bekijk meer