Bow terminal

Bow terminal

BOW Terminal biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor de offshore-, wind- en heavy lift-industrie. Al sinds 2010 verzorgen wij onder andere hun logo, huisstijl, drukwerk, belettering, bedrijfskleding en standbouw.

Bekijk meer
DFDS

DFDS

DFDS is Noord-Europa's grootste geïntegreerde scheepvaart- en logistiekbedrijf. Wij mochten hun logo en huisstijl ontwerpen en hebben al vele standbouwprojecten voor hen gerealiseerd.

Bekijk meer
GP Scheepvaart

GP Scheepvaart

GP Scheepvaart schakelt ons regelmatig in om borden voor hen te maken. Ook hun website, bedrijfskleding, vlaggen, e-mailhandtekeningen en verpakkingstape hebben wij mogen realiseren. 

Bekijk meer
Interlashing

Interlashing

Interlashing B.V., gevestigd in de haven van Vlissingen, zorgt 24 uur per dag voor het lashen en unlashen van ladingen. Andere havenactiviteiten zoals laden en lossen van schepen, zeewaardige verpakking, verkoop van diverse soorten hout, containerfittings en lashingmaterialen behoren tot hun corebusiness. Al sinds 2007 zijn zij klant van ons en hebben wij naast drukwerk en advertenties een logo voor hun ontworpen.

Bekijk meer
Liftal

Liftal

Liftal is sinds 1997 een full service specialist in hef- en hijstechniek. Vanaf 2018 maken zij voor standbouwprojecten gebruik van onze full service. Van ontwerp tot inrichting en afbouw, wij verzorgen alles.

Bekijk meer
Mammoet

Mammoet

Mammoet biedt oplossingen voor elk zwaar hijs- of transportprobleem. In 2009 mochten wij onze eerste stand voor Mammoet realiseren. Sindsdien hebben we al vele standbouwprojecten voor hen uitgevoerd. Naast standbouw hebben we ook de opening van een nieuw pand, veiligheidswebsite, certificaten en een fotodoek verzorgd.

Bekijk meer
Mervielde

Mervielde

Mervielde, met thuisbasis in de Haven van Gent - North Sea Port, is een familiale groep gespecialiseerd in transport en opslag van gevaarlijke en niet gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers. De activiteiten zijn op basis van hun specialismen ondergebracht in Mervielde en Transport Van Heesvelde. Onze 200 werknemers staan dagelijks klaar om de logistieke vraagstukken van onze klanten efficiënt en doelgericht op te lossen. De geïntegreerde logistieke diensten zoals stockbeheer, orderopvolging, administratieve support en realtime laad- en losinformatie bepalen onze meerwaarde.

Bekijk meer
Multraship

Multraship

Multraship is een Nederlands sleep- en bergingsbedrijf, onderdeel van de Muller Maritime Group.

Bekijk meer
North Sea Port

North Sea Port

North Sea Port is een West-Europese haven die zich uitstrekt over meer dan 60 kilometer, 9.100 hectare en twee landen: België en Nederland. Zij maken sinds 2017 gebruik van onze complete standbouwservice. Ook mobiele presentatiesystemen zoals roll up banners en een pop up stand zijn projecten die wij voor hen hebben gerealiseerd.

Bekijk meer
OVET

OVET

OVET is met zijn drijvende kranen actief in het hele Westerscheldegebied, in Vlissingen, Terneuzen en Gent, maar ook op ankerplaatsen op de Westerschelde zelf. OVET schakelt ons regelmatig in voor beursstands maar ook voor kleinere opdrachten zoals een digitale uitnodiging of fleskaartjes komen ze naar ons.

Bekijk meer
Shipyard Reimerswaal

Shipyard Reimerswaal

Shipyard Reimerswaal is een bedrijf dat schepen repareert. Wij hebben voor hun onder andere verschillende standbouwprojecten mogen uitvoeren, een eerste paal event georganiseerd, dronebeelden geschoten en een stressbal gemaakt.

Bekijk meer
Van Opdorp

Van Opdorp

Van Opdorp Transportgroep is dé tank- en bulktransporteur binnen een straal van 700 km rondom het centraal gelegen Sas van Gent. Wij hebben voor hen een logo ontworpen, gevelreclame, borden en reclameframes verzorgd en een jubileumfeest en open dag voor hen georganiseerd.

Bekijk meer
Verbrugge

Verbrugge

Verbrugge International is een logistiek dienstverlener met een brede kennis van diverse productmarkten. In 2007 mochten wij onze eerste opdracht voor hun uitvoeren. Inmiddels hebben we al veel leuke dingen voor Verbrugge mogen maken waaronder brochures, folders, boekjes, formulieren, enveloppen, relatiegeschenken en een spel.

Bekijk meer
Zeeland SeaPorts

Zeeland SeaPorts

Zeeland Seaports staat voor de havens van Vlissingen en Terneuzen. Samen de derde haven van Nederland en één van de snelst groeiende havens in Europa. Als havenbedrijf staat Zeeland Seaports voor welvaart en werkgelegenheid in de regio. We accommoderen nieuwe bedrijven, ondersteunen bestaande bedrijven en dragen zorg voor veilig scheepvaartverkeer in onze havens.

Bekijk meer