Denys

Denys

Denys is een multidisciplinaire groep gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Door deze unieke diversificatie is Denys een veelgevraagde partner voor complexe bouwprojecten en infrastructuren. Wij hebben een groot standbouwproject voor Denys mogen realiseren met EMC als tussenpersoon.

Bekijk meer
DiMarossi

DiMarossi

De visie van DiMarossi Schilderwerken is om hoogstaande schilderwerken beschikbaar te maken voor iedereen. Wij hebben voor hen onder andere de autobelettering, magneetplaten, drukwerk en gevelreclame verzorgd.

Bekijk meer
Fraanje

Fraanje

Fraanje is een Zeeuws familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Een warm bedrijf met een open en toegankelijk karakter. Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers zijn ze met name actief in Zuidwest-Nederland. Ze zijn een vakkundige partner die bouwt vanuit een duurzame visie. 

Bekijk meer
Goofy's Schilderswerken

Goofy's Schilderswerken

Bij Goofy’s Schilderswerken kunt u terecht voor al uw schilderswerken en behangwerk.

Bekijk meer
Groosman

Groosman

Installatiebedrijf Groosman verzorgt alle werkzaamheden op gebied van installatietechniek. Wij hebben voor hen het logo vernieuwd en vele stickers, borden, belettering en drukwerk mogen verzorgen.

Bekijk meer
H4A

H4A

De naam H4A staat voor Holding De Vier Ambachten en verwijst naar de geschiedenis van de streek waar dit bedrijf in de bouw, infrastructuur en windenergie is ontstaan. Voor H4A hebben we verschillende standbouwprojecten mogen realiseren. Ook hebben we een keer een spel, bouwbord, advertentie en een pop up wand voor hen mogen maken.

Bekijk meer
Leenhouts' Aannemingsbedrijf

Leenhouts' Aannemingsbedrijf

Of het nu gaat om complete woningbouwrenovaties, nieuwbouw, restauratie, kleinschalige verbouwingen of onderhoud, Leenhouts’ Aannemingsbedrijf is van alle markten thuis. Sinds 2015 werken wij voor Leenhouts. Zij komen onder andere naar ons toe voor stickers, bouwborden, verkeersborden en bouwdoeken.

Bekijk meer
Maas Afbouw

Maas Afbouw

Maas Afbouw in Terneuzen is een regionaal afbouwbedrijf. Zij leveren en plaatsen systeemplafonds, scheidingswanden en timmerwerk. Voor Maas Afbouw hebben wij bedrijfskleding, autobelettering, bouwdoeken en een nieuw logo gemaakt.

Bekijk meer