Club van 111

Club van 111

De club van 111 is een carnavalsvereniging in Sas van Gent. Na jaren op een laag pitje te hebben gestaan, hebben drie Sassenaars in 2019 de schouders eronder gezet om het ledenaantal weer te doen stijgen… een pagina in De Betekop, affiches en flyers ondersteunden het initiatief en met groot succes! De Club van 111 staat weer op de kaart! Een mooie opsteker voor Carnavalsstichting De Betekoppen, want de opbrengst van de leden-donaties komen geheel ten goede aan het Sasse Betekoppencarnaval! Natuurlijk kun je nog altijd lid worden van de Club van 111!

Bekijk meer
De Woeste Kop

De Woeste Kop

De Woeste Kop ligt in natuurgebied de Smitsschorre aan de rand van Axel in Zeeuws-Vlaanderen. Wij mochten voor de golfvereniging een sponsorbord ontwerpen en realiseren. Het resultaat: een bord met uitspringende golfballen waar de logo's van de sponsors op staan.

Bekijk meer
Delta Ride for the Roses

Delta Ride for the Roses

In 2020 mochten we voor Delta Ride for the Roses een website ontwerpen. De Delta Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen.

Bekijk meer
Factory Festival

Factory Festival

Recht door Zee sponsord de vormgeving van Factory Festival. Dit is een jaarlijks Festival in Sas van Gent dat alle zintuigen prikkelt. Alle folders, posters, signing en gadgets komen dus bij ons vandaan. Ook zorgen wij voor de inrichting en hebben wij het logo en de huisstijl ontworpen. Daarnaast beheren wij ook de social media kanalen en de website van Factory Festival.

Bekijk meer
Heemkundige Kring Sas van Gent

Heemkundige Kring Sas van Gent

De Stichting Heemkundige Kring Sas van Gent heeft ten doel het bewaken, behouden, bestuderen, uitdragen en verspreiden van waardevol Sas cultureel en historisch erfgoed, de geschiedenis van Sas van Gent en de leefbaarheid van Sas van Gent. Wij hebben voor hen het logo en de huisstijl ontworpen.

Bekijk meer
HSV Hoek

HSV Hoek

Voor De Hoekse Sportvereniging hebben we divers drukwerk gemaakt. Van affiches en posters tot boeken en wedstrijdformulieren. HSV Hoek is sinds 2006 een klant van ons.

Bekijk meer
Kiwanis

Kiwanis

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Voor Kiwanis Zeeuws-Vlaanderen hebben wij onder andere drukwerk, wijnverpakkingen en roll-up banners gemaakt. Ook verzorgen we ieder jaar de inrichting van de Kiwanis quiz.

Bekijk meer
Ladies' Circle

Ladies' Circle

Ladies’ Circle Zeeuws-Vlaanderen is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar. Wij mochten voor hen een tof moordspel bedenken.

Bekijk meer
Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Al sinds 2016 werken wij samen met Stichting Marathon Zeeuws-Vlaanderen. We sponsoren de vormgeving en hebben al veel moois mogen maken zoals een logo, website, vlaggen, flyers, advertenties, sponsordoek en natuurlijk de marathonkrant.

Bekijk meer
Portaal van Vlaanderen

Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het haveninformatiecentrum over alles wat met scheepvaart, sluizen, havens en de Kanaalzone te maken heeft. Wij hebben leuke blikvangers voor hen mogen maken en de inrichting van het portaal.

Bekijk meer
Savok

Savok

Volleybalvereniging Savok is opgericht is 1970 en bestaan anno 2022 uit circa 100 leden.

Bekijk meer