'T Roesthuys

'T Roesthuys

‘t Roesthuys is een heerlijke broodjeszaak in Axel. Voorheen heette dit Karins en wij mochten voor hen een nieuwe naam bedenken, het logo en de huisstijl ontwerpen, de inrichting verzorgen, website ontwerpen, social media accounts beheren en allerlei soorten borden en drukwerk realiseren.

Bekijk meer
Bodyline

Bodyline

Sinds 2016 werken wij voor healthcenter Bodyline. Van posters, flyers en advertenties tot brievenbusdoosjes, notitieblokken en pennen. We hebben al meer dan 180 projecten voor Bodyline mogen uitvoeren en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Bekijk meer
Bottles

Bottles

Restaurant Bottles heeft naast een verfijnde menukaart ook een van de meest uitgebreide wijnkaarten. Wij hebben voor dit restaurant een logo mogen ontwerpen.

Bekijk meer
Broodjesservice

Broodjesservice

Broodjesservice maakt heerlijke gebakken broodjes met ambachtelijk bereide verse streekproducten uit Zeeuws Vlaanderen. Voor onder andere bestelformulieren, gevelreclame en stickers schakelen zij ons in.

Bekijk meer
Bucky's

Bucky's

Bucky’s Catering is sinds 2015 klant bij ons. Wij hebben voor hen een website ontworpen. Verder van onze hand visitekaartjes, roll-up banners en een geveldoek.

Bekijk meer
Camperplaats 't Eiland

Camperplaats 't Eiland

Camperplaats ‘t Eiland is een dochterbedrijf van Recht door Zee. De gemeente Terneuzen zocht in 2021 iemand die de camperplaats wilde ontwikkelen en exploiteren in Sas van Gent. Jan en Annelies hebben deze taak op zich genomen. Wij hebben hier dus alles voor ontworpen en gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo, website, huisstijl, drukwerk, social media, inrichting enz.

Bekijk meer
De Baeckermat

De Baeckermat

Al sinds 2009 werken wij voor de Baeckermat in Westdorpe. Met al meer dan 500 projecten op de teller is de Baeckermat een van onze grootste klanten. Voor menukaarten, inlegvellen, visits, flyers en borden komen zij regelmatig naar ons toe. Ook mochten wij voor hen het logo en de huisstijl ontwerpen.

Bekijk meer
De Tafelbaai

De Tafelbaai

De Tafelbaai is een sportkantine in Sportcentrum De Vliegende Vaart. Hiervoor mochten wij een logo ontwerpen.

Bekijk meer
De Werelt

De Werelt

De Werelt is geen gewoon restaurant maar een echte ervaring. Hier geniet je van verschillende concepten waaronder “Heel de Werelt op een Spies” of  “Steengoed”. Ook kun je hier verschillende Wereltgames spelen. Voor Restaurant de Werelt hebben wij heel wat mooie dingen mogen maken. Van signing en drukwerk tot social media berichten en zelfs een escaperoom. Ook hebben we hun logo en de website mogen ontwerpen.

Bekijk meer
Family

Family

Family is een gezellig eethuis waar je kunt afhalen maar ook lekker binnen kunt zitten. Voor de vestigingen in Axel en Terneuzen hebben wij onder andere de winkelinrichting en menukaarten mogen verzorgen.

Bekijk meer
Goofy's Food Factory

Goofy's Food Factory

Goofy's Food Factory was een frituur en broodjeszaak in Sas van Gent. Wij hebben voor hen een logo, gevelreclame, folders, autobelettering en kleding ontworpen.

Bekijk meer
Herman Wines

Herman Wines

HermanWines is opgericht in 1929 in Axel, Zeeuws-Vlaanderen en een gevestigde wijnimporteur en groothandel voor de Horeca in Nederland & België. Tevens handelen zij internationaal in de meest bijzondere wijnen. Wij hebben voor hen onder andere raambelettering en fotobehang verzorgd.

Bekijk meer
La Couronne

La Couronne

La Couronne is gespecialiseerd in het organiseren van grote evenementen. Wij hebben voor La Couronne een logo en website ontworpen.

Bekijk meer
Terneuzen Hotels

Terneuzen Hotels

In 2020 werd Hampshire Hotel Terneuzen Hotels. Wij mochten destijds de naam bedenken, een logo ontwerpen en de signing en het drukwerk verzorgen. Nog steeds ontwerpen en leveren wij regelmatig menukaarten, sleutelkaarten, briefpapier, deurhangers, compliment cards en stickers aan Terneuzen Hotels.

Bekijk meer
Waar[w]eetje

Waar[w]eetje

Waar[w]eetje is een concept van Recht door Zee in samenwerking met de restaurants in de binnenstad van Terneuzen. Het is een combinatie van lekker eten, een beetje puzzelen en vooral een leuk verrassingseffect. Voor waar[w]eetje hebben we onder andere het logo, de huisstijl en website ontworpen, het drukwerk zoals puzzels, flyers en cadeaubonnen gemaakt en beheren we de social media kanalen.

Bekijk meer