'T Roesthuys

'T Roesthuys

‘t Roesthuys is een heerlijke broodjeszaak in Axel. Voorheen heette dit Karins en wij mochten voor hen een nieuwe naam bedenken, het logo en de huisstijl ontwerpen, de inrichting verzorgen, website ontwerpen, social media accounts beheren en allerlei soorten borden en drukwerk realiseren.

Bekijk meer
'T Verfuus

'T Verfuus

Bij ‘T Verfuus is het te voeren assortiment breed, van doe-het-zelf tot professionele kwaliteit, voor ieder portemonnee wat wils. Het assortiment bestaat uit diverse merken lakken en latex, beitsen en vernissen, maar ook aanverwante artikelen zoals kwasten, verfrollers, afplakband, kit, behang, glasweefsel etc. Daarnaast hebben ze een groot aanbod in behang en naambordjes op maat gemaakt.

Bekijk meer
Abab

Abab

Sinds 2019 zijn wij vaste partner voor de standbouwprojecten in Nederland van Abab accountants en adviseurs. Ook voor de mobiele presentaties zoals roll-up banners, beachvlaggen, bannerbow of pop-up wanden.

Bekijk meer
Air Liquide

Air Liquide

Air Liquide is een wereldleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor industrie en gezondheid. Sinds 2013 heeft Air Liquide voor Recht door Zee gekozen, als vaste partner voor alles rondom veiligheid in de Benelux. Ook voor de rebranding van alle locaties waren wij verantwoordelijk. 

Bekijk meer
Airpower Solutions

Airpower Solutions

Airpower Solutions is een bedrijf dat autorijden op luchtdruk aan het ontwikkelen is. Wij mochten voor hen een logo en de huisstijl ontwerpen.

Bekijk meer
AirQis

AirQis

AirQIS staat voor: Air Quality, Integration and Services. Zij adviseren, verkopen, ondersteunen, verhuren en bieden een scala aan analyseapparatuur voor het bewaken en bestuderen van de luchtkwaliteit. Naast het bedenken van de unieke naam, hebben we de huisstijl verzorgd en o.a. drukwerk, bedrijfskleding en belettering.

Bekijk meer
Albert Heijn Hulst / Sas van Gent

Albert Heijn Hulst / Sas van Gent

Voor Albert Heijn Hulst en Sas van Gent hebben wij al veel moois mogen maken. Zij schakelen ons onder andere in voor gevelreclame, borden, advertenties en folders.

Bekijk meer
All Safety

All Safety

De missie van All Safety is om mede zorg te dragen aan een veilige werkomgeving. Bij de implementatie van de nieuwe naam en ontwikkeling van de nieuwe huisstijl werden wij ingeschakeld. Sindsdien verzorgen wij o.a. drukwerk, gevelreclame, belettering, standbouw en nog veel meer.

Bekijk meer
AM Zeeland

AM Zeeland

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij hebben voor verschillende nieuwbouwprojecten de namen, de logo's, drukwerk, advertenties en borden gerealiseerd.

Bekijk meer
Bakkerij de Putter

Bakkerij de Putter

Bakkerij de Putter uit Sas van Gent bakt de lekkerste broden, koffiekoeken en taarten. Wij hebben hun logo opgefrist en ook verschillend drukwerk en autobelettering mogen realiseren.

Bekijk meer
Baktec

Baktec

Al meer dan 40 jaar is Baktec gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van watermeters, -mengers en ijswaterkoelers, voor elk type bakkerij. Of het nu gaat om een ambachtelijke bakkerij in Frankrijk, om een grote industriële bakkerij in China of iets daartussenin.

Bekijk meer
Bald Shipping Solutions

Bald Shipping Solutions

Bald Shipping is in September 2010 opgericht en gevestigd in havenstad Vlissingen. Ze regelen alles rondom het verschepen van bijzondere vrachten. Al in de beginfase was Recht door Zee betrokken en ontwikkelden we hun logo, huisstijl en website. Sindsdien zijn ze een vaste klant bij ons voor onder andere huisstijldrukwerk, stickers en kalenders.

Bekijk meer
Bart Neyt Interieurs

Bart Neyt Interieurs

Bart Neyt Interieuers is een interieuronwerpstudio dat zich specialiseerd in interior design, hospitality concepts, retail concepts, visual merchandising en florals.

Bekijk meer
Basisschool Antonius

Basisschool Antonius

In 2017 hebben wij een nieuw logo voor basisschool Antonius mogen ontwerpen. Ook hebben we al meerdere keren rapportmappen voor hen gemaakt.

Bekijk meer
Basisschool de Statie

Basisschool de Statie

Basisschool de Statie is een basisschool, kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Voor hen mochten wij raambelettering, bordjes, schoolshirts en een logo maken.

Bekijk meer
Bij Luitjens

Bij Luitjens

Bij Luitjens is een familiebedrijf gevestigd in Axel. De Albert Heijn, Bruna, Etos, Gall & Gall, Level up, Lekkersss en Family worden beheerd door deze familie. En voor al deze bedrijven hebben wij diverse projecten mogen uitvoeren. Voor Bij Luitjens zelf hebben we onder andere raambelettering en cadeaudoosjes gerealiseerd.

Bekijk meer
Bodyline

Bodyline

Sinds 2016 werken wij voor healthcenter Bodyline. Van posters, flyers en advertenties tot brievenbusdoosjes, notitieblokken en pennen. We hebben al meer dan 180 projecten voor Bodyline mogen uitvoeren en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Bekijk meer
Bottles

Bottles

Restaurant Bottles heeft naast een verfijnde menukaart ook een van de meest uitgebreide wijnkaarten. Wij hebben voor dit restaurant een logo mogen ontwerpen.

Bekijk meer
Bow terminal

Bow terminal

BOW Terminal biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten voor de offshore-, wind- en heavy lift-industrie. Al sinds 2010 verzorgen wij onder andere hun logo, huisstijl, drukwerk, belettering, bedrijfskleding en standbouw.

Bekijk meer
Broodjesservice

Broodjesservice

Broodjesservice maakt heerlijke gebakken broodjes met ambachtelijk bereide verse streekproducten uit Zeeuws Vlaanderen. Voor onder andere bestelformulieren, gevelreclame en stickers schakelen zij ons in.

Bekijk meer
Bucky's

Bucky's

Bucky’s Catering is sinds 2015 klant bij ons. Wij hebben voor hen een website ontworpen. Verder van onze hand visitekaartjes, roll-up banners en een geveldoek.

Bekijk meer
Budgettrainer

Budgettrainer

Budgettrainer geeft mensen advies om geld te besparen. Wij mochten voor Budgettrainer het logo, de huisstijl, visitekaartjes en een geveldoek ontwerpen.

Bekijk meer
Camperplaats 't Eiland

Camperplaats 't Eiland

Camperplaats ‘t Eiland is een dochterbedrijf van Recht door Zee. De gemeente Terneuzen zocht in 2021 iemand die de camperplaats wilde ontwikkelen en exploiteren in Sas van Gent. Jan en Annelies hebben deze taak op zich genomen. Wij hebben hier dus alles voor ontworpen en gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo, website, huisstijl, drukwerk, social media, inrichting enz.

Bekijk meer
CEO's 4 Climate

CEO's 4 Climate

CEO’s 4 Climate is een netwerk van klimaatbewuste ondernemers.

Bekijk meer
Citymarketing Terneuzen

Citymarketing Terneuzen

Citymarketing Terneuzen is de officiële marketing organisatie voor de promotie van de stad Terneuzen. Van gevelreclame en raambelettering tot een stoepbord of een buitenexpositie. 

Bekijk meer
Club van 111

Club van 111

De club van 111 is een carnavalsvereniging in Sas van Gent. Na jaren op een laag pitje te hebben gestaan, hebben drie Sassenaars in 2019 de schouders eronder gezet om het ledenaantal weer te doen stijgen… een pagina in De Betekop, affiches en flyers ondersteunden het initiatief en met groot succes! De Club van 111 staat weer op de kaart! Een mooie opsteker voor Carnavalsstichting De Betekoppen, want de opbrengst van de leden-donaties komen geheel ten goede aan het Sasse Betekoppencarnaval! Natuurlijk kun je nog altijd lid worden van de Club van 111!

Bekijk meer
Colsen

Colsen

Colsen werkt al 30 jaar aan innovatie oplossingen op het gebied van water, energie en milieu. Wij verzorgden hun jubileumsymposium in de basiliek in Hulst.

Bekijk meer
Covra

Covra

COVRA is hét loket voor Nederlands radioactief afval. Als kenniscentrum doet zij onderzoek en ontwikkelt en deelt haar kennis. COVRA draagt bij aan de vorming van de Nederlandse spelregels voor radioactief afval en vindt het belangrijk om haar kennis en kunde in te zetten, ook waar het gaat om (inter)nationale wet- en regelgeving rondom radioactief afval.

Bekijk meer
Crimispel

Crimispel

Crimispel maakt mysteries op maat die geheel worden aangepast aan de groep. Ieder verhaal is anders, ieder spel is anders. De spellen kunnen in groepen gespeeld worden, maar ook individueel, op locatie of juist thuis. Crimispel is een concept van Recht door Zee. Dat betekent dat wij natuurlijk alles qua vormgeving en realisatie zelf hebben gemaakt.

Bekijk meer
Da Vici

Da Vici

Da Vici is een bedrijf dat technische mensen inzet voor verschillende projecten. Voor Da Vici hebben we een logo en huisstijl ontworpen en visitekaartjes gemaakt. 

Bekijk meer
De Astrantia

De Astrantia

Sinds het begin werken wij al samen met bloemenatelier de Astrantia. In 2013 ontwierpen wij het logo en de huisstijl en sindsdien hebben we al veel projecten mogen realiseren, waaronder de website, autobelettering, visitekaartjes en vlaggen.

Bekijk meer
De Baeckermat

De Baeckermat

Al sinds 2009 werken wij voor de Baeckermat in Westdorpe. Met al meer dan 500 projecten op de teller is de Baeckermat een van onze grootste klanten. Voor menukaarten, inlegvellen, visits, flyers en borden komen zij regelmatig naar ons toe. Ook mochten wij voor hen het logo en de huisstijl ontwerpen.

Bekijk meer
De Hoevenierderij

De Hoevenierderij

De Hovenierderij is een kleinschalige onderneming, in West-Zeeuws-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij hebben voor hen een logo, huisstijl, drukwerk, borden, spandoeken, stickers en belettering ontworpen.

Bekijk meer
De Regenboog - De Wingerd

De Regenboog - De Wingerd

De Regenboog – De Wingerd is een school voor Speciaal Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs. Wij hebben voor hen het logo en de huisstijl ontworpen, presentatiemappen en relatiegeschenken gerealiseerd.

Bekijk meer
De Statie

De Statie

MFC De Statie biedt u een breed en op elkaar afgestemd, gevarieerd en aantrekkelijk aanbod van onderwijs, cultuur, sport, welzijn en zorg, voor jong en oud uit Sas van Gent en omstreken. Wij hebben voor hen onder andere een logo, raambelettering en advertenties ontworpen.

Bekijk meer
De Tafelbaai

De Tafelbaai

De Tafelbaai is een sportkantine in Sportcentrum De Vliegende Vaart. Hiervoor mochten wij een logo ontwerpen.

Bekijk meer
De Werelt

De Werelt

De Werelt is geen gewoon restaurant maar een echte ervaring. Hier geniet je van verschillende concepten waaronder “Heel de Werelt op een Spies” of  “Steengoed”. Ook kun je hier verschillende Wereltgames spelen. Voor Restaurant de Werelt hebben wij heel wat mooie dingen mogen maken. Van signing en drukwerk tot social media berichten en zelfs een escaperoom. Ook hebben we hun logo en de website mogen ontwerpen.

Bekijk meer
De Woeste Kop

De Woeste Kop

De Woeste Kop ligt in natuurgebied de Smitsschorre aan de rand van Axel in Zeeuws-Vlaanderen. Wij mochten voor de golfvereniging een sponsorbord ontwerpen en realiseren. Het resultaat: een bord met uitspringende golfballen waar de logo's van de sponsors op staan.

Bekijk meer
Delta Ride for the Roses

Delta Ride for the Roses

In 2020 mochten we voor Delta Ride for the Roses een website ontwerpen. De Delta Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen.

Bekijk meer
Denys

Denys

Denys is een multidisciplinaire groep gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Door deze unieke diversificatie is Denys een veelgevraagde partner voor complexe bouwprojecten en infrastructuren. Wij hebben een groot standbouwproject voor Denys mogen realiseren met EMC als tussenpersoon.

Bekijk meer
DFDS

DFDS

DFDS is Noord-Europa's grootste geïntegreerde scheepvaart- en logistiekbedrijf. Wij mochten hun logo en huisstijl ontwerpen en hebben al vele standbouwprojecten voor hen gerealiseerd.

Bekijk meer
Dieleman Seeds

Dieleman Seeds

Dieleman Seeds is één van de weinige specialisten in lijnzaad in de Benelux. Wij hebben voor hen onder andere stickers, briefpapier, bedrijfskleding en relatiegeschenken ontworpen.

Bekijk meer
DiMarossi

DiMarossi

De visie van DiMarossi Schilderwerken is om hoogstaande schilderwerken beschikbaar te maken voor iedereen. Wij hebben voor hen onder andere de autobelettering, magneetplaten, drukwerk en gevelreclame verzorgd.

Bekijk meer
DNV

DNV

DNV is 's werelds leidende classificatie-instelling voor de scheepvaart en de offshore-industrie, de leidende adviseur in de olie- en gasindustrie, en een toonaangevende expert voor de energiewaardeketen inclusief duurzame energiebronnen en energiebesparing. Zij hebben ons ingeschakeld voor een mooi standbouwproject in Amsterdam.

Bekijk meer
Doens

Doens

Doens Food handelt in biologische voedingsingrediënten en heeft vestigingen in IJzendijke en Sas van Gent. Sinds 2008 mogen wij Doens Food toevoegen aan ons klantenbestand en hebben we al veel projecten voor hen gerealiseerd. Deze projecten varieren van standbouw, website, ontwerp logo tot drukwerk, gevelreclame, relatiegeschenken en interieur.

Bekijk meer
Dow

Dow

Dow Terneuzen is, met 16 fabrieken, de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd. Wij hebben voor Dow verschillende evenementen verzorgd, mobiele presentatiesystemen geleverd en vlaggen gemaakt.

Bekijk meer
Dutch Organics

Dutch Organics

Dutch Organics biedt een grote diversiteit aan gecertificeerde biologische producten. Wij hebben voor Dutch Organics een logo, huisstijl, visitekaartjes, website, flyer en e-mailhandtekening ontworpen.

Bekijk meer
Engineering

Engineering

De werkzaamheden van Engineering Sas van Gent omvatten onder andere onderhoud, renovatie, revisie, reparatie en nieuwbouw van uiteenlopend mechanisch materieel en diverse constructiewerken. Wij hebben onder andere een logo en autobelettering voor hen ontworpen.

Bekijk meer
Epicurus

Epicurus

Voor Medisch Centrum Epicurus hebben wij verschillende projecten voor coronamaatregelen mogen realiseren. Van gevelreclame tot borden en vloerstickers.

Bekijk meer
Equans

Equans

Equans is wereldleider in technische dienstverlening en maakt deel uit van de internationale Bouygues groep. Ze helpen klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie, digitale en industriële transitie. Dat doen ze in Nederland met 6.000 medewerkers op 29 locaties.

Ze beschikken over een uitstekende technische knowhow en zetten duurzame oplossingen op maat in om de gebouwen, installaties, systemen en processen van onze klanten te optimaliseren. Zo maken ze gebieden, steden, industrieën en gebouwen efficiënt en veilig en verbinden ze met elkaar.

Bekijk meer
Factory Festival

Factory Festival

Recht door Zee sponsord de vormgeving van Factory Festival. Dit is een jaarlijks Festival in Sas van Gent dat alle zintuigen prikkelt. Alle folders, posters, signing en gadgets komen dus bij ons vandaan. Ook zorgen wij voor de inrichting en hebben wij het logo en de huisstijl ontworpen. Daarnaast beheren wij ook de social media kanalen en de website van Factory Festival.

Bekijk meer
Family

Family

Family is een gezellig eethuis waar je kunt afhalen maar ook lekker binnen kunt zitten. Voor de vestigingen in Axel en Terneuzen hebben wij onder andere de winkelinrichting en menukaarten mogen verzorgen.

Bekijk meer
Force Fusion

Force Fusion

ForceFusion levert rechtdoorzee IT: technologie die gewoon doet wat het moet doen. Gebruiksvriendelijk, 24x7 beheerd en goed beveiligd. Zodat uw collega’s prettig en productief kunnen werken en uw data en applicaties altijd veilig en beschikbaar zijn. Met de rechtdoorzee IT van ForceFusion kan uw organisatie blijven doen waar u goed in bent, zonder u zorgen te hoeven maken over zaken als complexiteit, veiligheid en innovatie.

Bekijk meer
Fraanje

Fraanje

Fraanje is een Zeeuws familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Een warm bedrijf met een open en toegankelijk karakter. Als toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers zijn ze met name actief in Zuidwest-Nederland. Ze zijn een vakkundige partner die bouwt vanuit een duurzame visie. 

Bekijk meer
Gemeente Terneuzen

Gemeente Terneuzen

Voor Gemeente Terneuzen hebben we sinds 2007 al veel projecten uitgevoerd. Waaronder informatiezuilen, stands, belettering, borden en drukwerk. 

Bekijk meer
Good-gift

Good-gift

Good-gift maakt originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen. Wij hebben voor Good-gift de website en divers drukwerk ontworpen. Ook ontwerpen en realiseren we regelmatig brievenbusdoosjes voor deze klant.

Bekijk meer
Goofy's Food Factory

Goofy's Food Factory

Goofy's Food Factory was een frituur en broodjeszaak in Sas van Gent. Wij hebben voor hen een logo, gevelreclame, folders, autobelettering en kleding ontworpen.

Bekijk meer
Goofy's Schilderswerken

Goofy's Schilderswerken

Bij Goofy’s Schilderswerken kunt u terecht voor al uw schilderswerken en behangwerk.

Bekijk meer
GP Scheepvaart

GP Scheepvaart

GP Scheepvaart schakelt ons regelmatig in om borden voor hen te maken. Ook hun website, bedrijfskleding, vlaggen, e-mailhandtekeningen en verpakkingstape hebben wij mogen realiseren. 

Bekijk meer
Groosman

Groosman

Installatiebedrijf Groosman verzorgt alle werkzaamheden op gebied van installatietechniek. Wij hebben voor hen het logo vernieuwd en vele stickers, borden, belettering en drukwerk mogen verzorgen.

Bekijk meer
H4A

H4A

De naam H4A staat voor Holding De Vier Ambachten en verwijst naar de geschiedenis van de streek waar dit bedrijf in de bouw, infrastructuur en windenergie is ontstaan. Voor H4A hebben we verschillende standbouwprojecten mogen realiseren. Ook hebben we een keer een spel, bouwbord, advertentie en een pop up wand voor hen mogen maken.

Bekijk meer
Hamelink en Menue

Hamelink en Menue

Sinds 2006 is Hamelink en Menue al een klant van ons. Wij verzorgen hun huisstijldrukwerk waaronder visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Daarnaast hebben wij ook banieren voor ze ontworpen en hebben we een aantal advertenties voor ze gemaakt.

Bekijk meer
Heemkundige Kring Sas van Gent

Heemkundige Kring Sas van Gent

De Stichting Heemkundige Kring Sas van Gent heeft ten doel het bewaken, behouden, bestuderen, uitdragen en verspreiden van waardevol Sas cultureel en historisch erfgoed, de geschiedenis van Sas van Gent en de leefbaarheid van Sas van Gent. Wij hebben voor hen het logo en de huisstijl ontworpen.

Bekijk meer
Helder Zo!

Helder Zo!

Helder Zo! is opgericht in februari 2021 en gespecialiseerd in het reinigen van extreme & uitzonderlijke situaties. Zij hebben ons onder andere ingeschakeld om een logo te ontwerpen.

Bekijk meer
Herman Wines

Herman Wines

HermanWines is opgericht in 1929 in Axel, Zeeuws-Vlaanderen en een gevestigde wijnimporteur en groothandel voor de Horeca in Nederland & België. Tevens handelen zij internationaal in de meest bijzondere wijnen. Wij hebben voor hen onder andere raambelettering en fotobehang verzorgd.

Bekijk meer
Het Huizenlabel

Het Huizenlabel

Bij het Huizenlabel kun je terecht voor een energielabel of taxatie van je woning. Wij mochten voor dit bedrijf een naam en het logo bedenken.

Bekijk meer
HSV Hoek

HSV Hoek

Voor De Hoekse Sportvereniging hebben we divers drukwerk gemaakt. Van affiches en posters tot boeken en wedstrijdformulieren. HSV Hoek is sinds 2006 een klant van ons.

Bekijk meer
Huisartsenpraktijk Sas van Gent

Huisartsenpraktijk Sas van Gent

Aan Huisartsenpraktijk Sas van Gent hebben we al veel drukwerk geleverd. Zij komen naar ons toe als ze bijvoorbeeld receptenbriefjes, afsprakenkaartjes, stickers, formulieren of enveloppen nodig hebben. Ook hebben wij hun logo mogen ontwerpen.

Bekijk meer
Industrieel Museum Zeeland

Industrieel Museum Zeeland

Het industrieel museum is een vaste klant van ons waar wij de vormgeving voor sponsoren. Wij hebben voor het museum het logo en de huisstijl, inrichting, gevelreclame, belettering, borden, bedrijfskleding, website en allerlei drukwerk gerealiseerd. Ook hebben wij voor het museum een jubileumfeest mogen organiseren, de inrichting van verschillende exposities mogen verzorgen en beheren wij hun website en social media accounts.

Bekijk meer
Interlashing

Interlashing

Interlashing B.V., gevestigd in de haven van Vlissingen, zorgt 24 uur per dag voor het lashen en unlashen van ladingen. Andere havenactiviteiten zoals laden en lossen van schepen, zeewaardige verpakking, verkoop van diverse soorten hout, containerfittings en lashingmaterialen behoren tot hun corebusiness. Al sinds 2007 zijn zij klant van ons en hebben wij naast drukwerk en advertenties een logo voor hun ontworpen.

Bekijk meer
Johan de Block

Johan de Block

Assurantiekantoor Johan de Block is het kantoor voor een persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben voor dit bedrijf de logo en huisstijl ontworpen.

Bekijk meer
Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen is dé specialist in het verzorgen van vaardigheids- en veiligheidsopleidingen. Wij mochten voor de opening van hun nieuwe pand aan de Haarmanweg in Terneuzen de open dag voor hen organiseren en sindsdien hebben we in korte tijd al vele projecten voor Jonkman Opleidingen mogen uitvoeren. Wij beheren hun social media kanalen, realiseren hun standbouwprojecten en verzorgen onder andere hun drukwerk, relatiegeschenken, signing en autobelettering. 

Bekijk meer
Jumbo Drebbelstraat Terneuzen

Jumbo Drebbelstraat Terneuzen

Elke dag gaan ze voor 100% tevredenheid: de beste service, een groot assortiment én euro’s goedkoper. Hun vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze nieuwe winkel in de Drebbelstraat in Terneuzen. Bij Jumbo doen we er alles aan om te zorgen dat lekker én gezond eten voor iedereen betaalbaar is.

Bekijk meer
Kiwanis

Kiwanis

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Voor Kiwanis Zeeuws-Vlaanderen hebben wij onder andere drukwerk, wijnverpakkingen en roll-up banners gemaakt. Ook verzorgen we ieder jaar de inrichting van de Kiwanis quiz.

Bekijk meer
Kopwerk

Kopwerk

KopWerk bedient sinds 2017 verschillende soorten service voor wielrenners die het beste van zichzelf en hun materiaal vragen. Met bikefitting. Met maatwerk, customizing uit topmateriaal (in alle prijsklassen!) van exclusieve merken. Met werk als mechanieker om de allerbeste prestaties uit jou en je racefiets (of mtb-, gravel-, piste, tijdritfiets) te peuteren. Wielrenners die in de studio van KopWerk voelen dat Wout het verschil maakt!

Bekijk meer
La Couronne

La Couronne

La Couronne is gespecialiseerd in het organiseren van grote evenementen. Wij hebben voor La Couronne een logo en website ontworpen.

Bekijk meer
Ladies' Circle

Ladies' Circle

Ladies’ Circle Zeeuws-Vlaanderen is een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar. Wij mochten voor hen een tof moordspel bedenken.

Bekijk meer
Leenhouts' Aannemingsbedrijf

Leenhouts' Aannemingsbedrijf

Of het nu gaat om complete woningbouwrenovaties, nieuwbouw, restauratie, kleinschalige verbouwingen of onderhoud, Leenhouts’ Aannemingsbedrijf is van alle markten thuis. Sinds 2015 werken wij voor Leenhouts. Zij komen onder andere naar ons toe voor stickers, bouwborden, verkeersborden en bouwdoeken.

Bekijk meer
Lekkersss

Lekkersss

Voor al je zoete lekkernijen ga je naar Lekkersss in Axel. Van macarons en cupcakes tot bonbons en alle soorten snoep. Wij mochten voor Lekkersss onder andere de winkelinrichting, gevelreclame, raambelettering, logo en huisstijl, stickers en cadeaubonnen verzorgen.

Bekijk meer
Liftal

Liftal

Liftal is sinds 1997 een full service specialist in hef- en hijstechniek. Vanaf 2018 maken zij voor standbouwprojecten gebruik van onze full service. Van ontwerp tot inrichting en afbouw, wij verzorgen alles.

Bekijk meer
Linex Pro Grass

Linex Pro Grass

Linex Pro Grass in Koewacht is de enige fabriek waar 100% homogene en formaldehyde-vrije vlasspaanplaat geproduceerd wordt. Wij mochten voor Linex een website ontwerpen en vertalen.

Bekijk meer
Ludo Haers

Ludo Haers

Voor Ludo Haers hebben wij boeken en flyers vormgegeven en laten drukken. De boeken gaan over culinaire verhalen en bevatten heerlijke recepten.

Bekijk meer
Maas Afbouw

Maas Afbouw

Maas Afbouw in Terneuzen is een regionaal afbouwbedrijf. Zij leveren en plaatsen systeemplafonds, scheidingswanden en timmerwerk. Voor Maas Afbouw hebben wij bedrijfskleding, autobelettering, bouwdoeken en een nieuw logo gemaakt.

Bekijk meer
Mammoet

Mammoet

Mammoet biedt oplossingen voor elk zwaar hijs- of transportprobleem. In 2009 mochten wij onze eerste stand voor Mammoet realiseren. Sindsdien hebben we al vele standbouwprojecten voor hen uitgevoerd. Naast standbouw hebben we ook de opening van een nieuw pand, veiligheidswebsite, certificaten en een fotodoek verzorgd.

Bekijk meer
Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Al sinds 2016 werken wij samen met Stichting Marathon Zeeuws-Vlaanderen. We sponsoren de vormgeving en hebben al veel moois mogen maken zoals een logo, website, vlaggen, flyers, advertenties, sponsordoek en natuurlijk de marathonkrant.

Bekijk meer
MCP Volkswagenwerken

MCP Volkswagenwerken

MCP Volkswagenwerken, gevestigd in Hulst, is gespecialiseerd in het totaal restaureren van volkswagen voertuigen. 

Bekijk meer
Mervielde

Mervielde

Mervielde, met thuisbasis in de Haven van Gent - North Sea Port, is een familiale groep gespecialiseerd in transport en opslag van gevaarlijke en niet gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers. De activiteiten zijn op basis van hun specialismen ondergebracht in Mervielde en Transport Van Heesvelde. Onze 200 werknemers staan dagelijks klaar om de logistieke vraagstukken van onze klanten efficiënt en doelgericht op te lossen. De geïntegreerde logistieke diensten zoals stockbeheer, orderopvolging, administratieve support en realtime laad- en losinformatie bepalen onze meerwaarde.

Bekijk meer
Morres

Morres

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 115 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres combineert én heeft een sterke focus op inspiratie, beleving, gastvrijheid en service. Kom het in de woonwinkel voelen en beleven, dat is het motto. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 woon- en slaapplezier. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huiscollecties en de uitstekende expertise. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.  

Bekijk meer
Multraship

Multraship

Multraship is een Nederlands sleep- en bergingsbedrijf, onderdeel van de Muller Maritime Group.

Bekijk meer
Musifacts

Musifacts

Musifacts werd opgericht in 2007 en begon met de distributie van muziekinstrumenten, waarbij de nadruk lag op gitaar- en basgitaarproducten. Wij mochten voor hen een mooi standbouwproject realiseren.

Bekijk meer
Nederdesign

Nederdesign

Nederdesign werkt sinds 2006 aan de ontwikkeling van websites en de ondersteuning van bedrijven met het behalen van online doelen. Voor autobelettering, bedrijfskleding, raambelettering, borden, roll up banners, standbouw en presentatievellen komen zij naar ons toe.

Bekijk meer
North Sea Port

North Sea Port

North Sea Port is een West-Europese haven die zich uitstrekt over meer dan 60 kilometer, 9.100 hectare en twee landen: België en Nederland. Zij maken sinds 2017 gebruik van onze complete standbouwservice. Ook mobiele presentatiesystemen zoals roll up banners en een pop up stand zijn projecten die wij voor hen hebben gerealiseerd.

Bekijk meer
Oliehandel Dekker

Oliehandel Dekker

Oliehandel Dekker is een Zeeuws familiebedrijf, al 50 jaar! Verregaande service, vanuit genoemde familiegedachte, is een grondbeginsel van de handelsonderneming Oliehandel Dekker. De kwaliteit van hun geleverde producten, als ook hun dienstverlening, zijn gefundeerd in een ISO 9001-2015 kwaliteitssysteem.

Bekijk meer
Olin

Olin

.

Bekijk meer
Outokumpu

Outokumpu

Outokumpu is een grote producent van roestvast staal en sinds 2010 een klant van ons. Wij mochten voor Outokumpu onder andere drukwerk, gevelreclame en verschillende evenementen verzorgen.

Bekijk meer
OVET

OVET

OVET is met zijn drijvende kranen actief in het hele Westerscheldegebied, in Vlissingen, Terneuzen en Gent, maar ook op ankerplaatsen op de Westerschelde zelf. OVET schakelt ons regelmatig in voor beursstands maar ook voor kleinere opdrachten zoals een digitale uitnodiging of fleskaartjes komen ze naar ons.

Bekijk meer
Pe'eR

Pe'eR

Pe’eR is een dynamisch PR-kantoor met een unieke benadering van het creëren van blijvende herinneringen voor uw bedrijf, vereniging of instelling. 

Bekijk meer
Pladdet

Pladdet

Pladdet produceert en levert topkwaliteit aanbouwdelen en machines. Het hechte familiebedrijf bestaat al ruim 80 jaar. Pladdet is een begrip op de nationale en internationale markt. Ze hebben een breed netwerk aan vaste vertegenwoordigers en dealers en exporteren hun kwaliteitsproducten wereldwijd.

Bekijk meer
Portaal van Vlaanderen

Portaal van Vlaanderen

Het Portaal van Vlaanderen is al 30 jaar het haveninformatiecentrum over alles wat met scheepvaart, sluizen, havens en de Kanaalzone te maken heeft. Wij hebben leuke blikvangers voor hen mogen maken en de inrichting van het portaal.

Bekijk meer
Praktijkschool Hulst

Praktijkschool Hulst

Praktijkschool Hulst begeleidt leerlingen op weg naar zelfstandigheid in de maatschappij. Ieder jaar mogen wij voor hen verschillend drukwerk verzorgen waaronder rapporten, schoolgidsen, posters, briefpapier en enveloppen. Ook hebben wij hun bus beletterd, behang aangebracht in het schoolrestaurant en afscheidscadeaus voor personeel verzorgd.

Bekijk meer
PS Loop

PS Loop

PS Loop is een non-profit organisatie. Leden van PS Loop zijn industriële vertegenwoordigers van polystyreenschuim. Wij hebben voor hun een logo ontworpen en vlaggen, signing en stickers gemaakt.

Bekijk meer
Rabobank

Rabobank

Voor Rabobank Zeeuws-Vlaanderen hebben we verschillende projecten mogen uitvoeren. Van flyers, borden en advertenties tot een volledig standbouwproject.

Bekijk meer
Red Oak

Red Oak

In 1891 begon de familie Doens lokale Nederlandse tarwe tot meel te verwerken in een klassieke windmolen in het kleine stadje IJzendijke. 100 jaar later stond het bedrijf in de voorhoede van de biologische voedingsbeweging in Europa en werd het een toonaangevende importeur en leverancier van speciale en biologische ingrediënten.

Tegenwoordig is de familie Doens trots om haar betrokkenheid bij de biologische en specialiteitenmarkten voort te zetten via Red Oak Commodities. Red Oak, opgericht in 2021, is de erfenis van de toewijding van de familie Doens van het leveren van hoogwaardige ingrediënten afkomstig van over de hele wereld

Met ervaring op het gebied van sourcing uit meer dan 50 landen zijn wij materiedeskundigen in onze markten. Dankzij onze operationele expertise komen onze producten daar waar ze moeten zijn, wanneer ze daar moeten zijn. En onze programma's voor voedselveiligheid, regelgeving en zekerheid van wereldklasse zorgen ervoor dat onze producten zijn wat we zeggen dat ze zijn.

Bekijk meer
Reynaertshof

Reynaertshof

Residentie Reynaertshof is gevestigd op een historische locatie vlakbij de binnenstad van Hulst. Luxueus en rustig wonen, dat is waar Residentie Reynaertshof voor staat. Dit komt tot uitdrukking in de uitstraling van de 43 luxueuze appartementen met ieder zijn eigen karakter. Wij mochten voor dit project een logo ontwerpen.

Bekijk meer
Savok

Savok

Volleybalvereniging Savok is opgericht is 1970 en bestaan anno 2022 uit circa 100 leden.

Bekijk meer
Shell

Shell

Voor Shell hebben we de opening van het zonnepark in Sas van Gent verzorgd. Van de nieuwsbrieven aan de omwonenden, uitnodigingen en een bouwbord tot aan het evenement zelf. Momenteel regelen we voor Shell de opening van het zonnepark Koegorspolder.

Bekijk meer
Shipyard Reimerswaal

Shipyard Reimerswaal

Shipyard Reimerswaal is een bedrijf dat schepen repareert. Wij hebben voor hun onder andere verschillende standbouwprojecten mogen uitvoeren, een eerste paal event georganiseerd, dronebeelden geschoten en een stressbal gemaakt.

Bekijk meer
Spuesens

Spuesens

Spuesens makelaars & taxateurs is gevestigd in Axel. Wij verzorgen voor hen verkocht stickers, makelaarsborden en divers drukwerk. Ook beheren wij de social media kanalen voor Spuesens.

Bekijk meer
SRAS KERKSE Business School voor Ondernemers

SRAS KERKSE Business School voor Ondernemers

SRAS staat voor: Succesvolle Relatiebijeenkomsten op het Arendsslot in Stijl.

KERKSE staat voor een: Kwalitatief doorlopend jaarprogramma met een Educatief- christelijk karakter voor Resultaatgerichte ondernemers om Klassikaal op Strategisch niveau te werken aan Eigen vaardigheden en actueel businessplan.

Bekijk meer
Strongbox

Strongbox

StrongBox heeft als voornaamste doel om meer ruimte te creëren voor sport en beweging. Dit doen ze door het integreren van hun sportboxen binnen bedrijven, clubs en steden/gemeenten. Ze ondersteunden organisaties bij het aanbieden van extra sportinfrastructuur die mensen effectief aanzetten tot beweging.

Bekijk meer
Taxi Rob Duitemeijer

Taxi Rob Duitemeijer

In 2014 mochten wij voor Taxi Rob Duitemeijer een logo ontwerpen. Sindsdien hebben we belettering, briefpapier en flyers voor dit taxibedrijf gemaakt.

Bekijk meer
Terneuzen Hotels

Terneuzen Hotels

In 2020 werd Hampshire Hotel Terneuzen Hotels. Wij mochten destijds de naam bedenken, een logo ontwerpen en de signing en het drukwerk verzorgen. Nog steeds ontwerpen en leveren wij regelmatig menukaarten, sleutelkaarten, briefpapier, deurhangers, compliment cards en stickers aan Terneuzen Hotels.

Bekijk meer
The Safety Network

The Safety Network

The Safety Network bestaat uit verschillende gespecialiseerde bedrijven. Samen staan wij sterk en delen we onze expertise om Nederland veiliger te maken en het veiligheidsbewustzijn te vergroten.

Bekijk meer
THT

THT

THT is een bedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor technisch personeel. Wij hebben een logo, huisstijl en visitekaartjes voor hun ontworpen.

Bekijk meer
TPT

TPT

TPT is een chemisch bedrijf met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden. We hebben voor TPT stickers en veiligheidslabels gemaakt. Ook hebben we een personeelsfeest voor TPT geregeld en bedrijfskleding laten maken.

Bekijk meer
Trinseo

Trinseo

Trinseo is een leverancier van speciale materiaaloplossingen. Wij mochten voor Trinseo onder andere een aantal evenementen organiseren, roll up banners, gevelreclame en muurdecoratie maken.

Bekijk meer
Van de Berg USA Cars

Van de Berg USA Cars

American Car Recycling is in 1998 opgericht door Bernie van de Berg. Door het harde werken en de passie voor amerikaanse auto’s is hij uitgegroeid tot #1 van Europa. Elke dag verschepen ze auto onderdelen en kopen ze sloopauto’s door heel Europa om de invetaris gevuld te houden.

Bekijk meer
Van de Bilt Zaden en Vlas

Van de Bilt Zaden en Vlas

Van de Bilt zaden en vlas bv in Sluiskil is ruim 100 jaar geleden opgericht en heeft verschillende schakels van de vlasproductieketen onder één dak. Wij mochten voor van de Bilt visitekaartjes, kalenders, notitieblokjes en brochures maken. Ook hebben we voor een beurs een bannerbow, roll up banners en een bar gerealiseerd.

Bekijk meer
Van Oord

Van Oord

Voor van Oord bedrijfsopleidingen mochten wij een automagneet ontwerpen en realiseren. 

Bekijk meer
Van Opdorp

Van Opdorp

Van Opdorp Transportgroep is dé tank- en bulktransporteur binnen een straal van 700 km rondom het centraal gelegen Sas van Gent. Wij hebben voor hen een logo ontworpen, gevelreclame, borden en reclameframes verzorgd en een jubileumfeest en open dag voor hen georganiseerd.

Bekijk meer
Verbrugge

Verbrugge

Verbrugge International is een logistiek dienstverlener met een brede kennis van diverse productmarkten. In 2007 mochten wij onze eerste opdracht voor hun uitvoeren. Inmiddels hebben we al veel leuke dingen voor Verbrugge mogen maken waaronder brochures, folders, boekjes, formulieren, enveloppen, relatiegeschenken en een spel.

Bekijk meer
Verkeersregelaars

Verkeersregelaars

Voor Verkeersregelaars mochten wij een magneetplaat ontwerpen en realiseren. 

Bekijk meer
Vermeer

Vermeer

Vermeer Corporation, gevestigd in de VS, is fabrikant van machines voor de landbouw, infratechniek, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging die wereldwijd gebruikt worden. In 1948 werd op een boerderij in het centrum van Iowa een eenmanswerkplaats opgericht door Gary Vermeer. Gary werd uitvinder van ondermeer de stronkenfrees en de ronde hooibalenpers. De tweede en nu derde generaties hebben overgenomen wat Gary is begonnen en hebben het bedrijf getransformeerd tot een wereldwijde icoon! Vermeer Benelux vertegenwoordigt het merk met trots binnen de landen Nederland, België en Luxemburg met vestigingen in Goes (NL) en Pulle (BE), en diverse mobiele service stations.

Bekijk meer
VIEW49

VIEW49

Voor kledingwinkel VIEW49 in Middelburg hebben we al veel prijskaartjes, kortingskaartjes, cadeaubonnen en posters mogen maken. VIEW49 is al sinds 2014 een klant van ons.

Bekijk meer
Voetsalon Westdorpe

Voetsalon Westdorpe

Voor Voetsalon Westdorpe mochten wij in 2019 een logo en website ontwerpen. Ook visitekaartjes, stickers, afsprakenkaartjes en een naambordje hebben wij voor ze gemaakt.

Bekijk meer
Waar[w]eetje

Waar[w]eetje

Waar[w]eetje is een concept van Recht door Zee in samenwerking met de restaurants in de binnenstad van Terneuzen. Het is een combinatie van lekker eten, een beetje puzzelen en vooral een leuk verrassingseffect. Voor waar[w]eetje hebben we onder andere het logo, de huisstijl en website ontworpen, het drukwerk zoals puzzels, flyers en cadeaubonnen gemaakt en beheren we de social media kanalen.

Bekijk meer
WinWin Advies

WinWin Advies

WinWin Advies is een onafhankelijk tussenpersoon in financiële zaken. Dit betreft hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financieringen. Sinds 2008 maken wij voor dit bedrijf visitekaartjes en ander drukwerk. Ook hebben wij voor hun een logo en huisstijl ontworpen.

Bekijk meer
Wooncoach

Wooncoach

Wooncoach is een makelaarskantoor in Terneuzen en al heel wat jaren een vaste klant van ons. Zij hebben ons onder andere ingeschakeld voor het ontwerpen van hun logo en huisstijl, belettering, winkelinrichting, borden en relatiegeschenken.

Bekijk meer
Zeeland SeaPorts

Zeeland SeaPorts

Zeeland Seaports staat voor de havens van Vlissingen en Terneuzen. Samen de derde haven van Nederland en één van de snelst groeiende havens in Europa. Als havenbedrijf staat Zeeland Seaports voor welvaart en werkgelegenheid in de regio. We accommoderen nieuwe bedrijven, ondersteunen bestaande bedrijven en dragen zorg voor veilig scheepvaartverkeer in onze havens.

Bekijk meer
Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen

.

Bekijk meer
Zeeuwse Gronden

Zeeuwse Gronden

Zeeuwse Gronden biedt mensen met een psychiatrische ziekte de mogelijkheid om volledig zelfvoorzienend te zijn en tegelijkertijd deel uit te maken van de samenleving, op de manier die bij hen past. In 2014 mochten wij onze eerste folder maken voor Zeeuwse Gronden. Inmiddels hebben we onder andere een kookboek, bellenblaas en uitnodigingen voor hen gemaakt. Ook hebben we een aantal evenementen voor hen mogen organiseren.

Bekijk meer