Air Liquide

Air Liquide

Air Liquide is een wereldleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor industrie en gezondheid. Sinds 2013 heeft Air Liquide voor Recht door Zee gekozen, als vaste partner voor alles rondom veiligheid in de Benelux. Ook voor de rebranding van alle locaties waren wij verantwoordelijk. 

Bekijk meer
Airpower Solutions

Airpower Solutions

Airpower Solutions is een bedrijf dat autorijden op luchtdruk aan het ontwikkelen is. Wij mochten voor hen een logo en de huisstijl ontwerpen.

Bekijk meer
Covra

Covra

COVRA is hét loket voor Nederlands radioactief afval. Als kenniscentrum doet zij onderzoek en ontwikkelt en deelt haar kennis. COVRA draagt bij aan de vorming van de Nederlandse spelregels voor radioactief afval en vindt het belangrijk om haar kennis en kunde in te zetten, ook waar het gaat om (inter)nationale wet- en regelgeving rondom radioactief afval.

Bekijk meer
Dow

Dow

Dow Terneuzen is, met 16 fabrieken, de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd. Wij hebben voor Dow verschillende evenementen verzorgd, mobiele presentatiesystemen geleverd en vlaggen gemaakt.

Bekijk meer
Linex Pro Grass

Linex Pro Grass

Linex Pro Grass in Koewacht is de enige fabriek waar 100% homogene en formaldehyde-vrije vlasspaanplaat geproduceerd wordt. Wij mochten voor Linex een website ontwerpen en vertalen.

Bekijk meer
Olin

Olin

.

Bekijk meer
Outokumpu

Outokumpu

Outokumpu is een grote producent van roestvast staal en sinds 2010 een klant van ons. Wij mochten voor Outokumpu onder andere drukwerk, gevelreclame en verschillende evenementen verzorgen.

Bekijk meer
Pladdet

Pladdet

Pladdet produceert en levert topkwaliteit aanbouwdelen en machines. Het hechte familiebedrijf bestaat al ruim 80 jaar. Pladdet is een begrip op de nationale en internationale markt. Ze hebben een breed netwerk aan vaste vertegenwoordigers en dealers en exporteren hun kwaliteitsproducten wereldwijd.

Bekijk meer
PS Loop

PS Loop

PS Loop is een non-profit organisatie. Leden van PS Loop zijn industriële vertegenwoordigers van polystyreenschuim. Wij hebben voor hun een logo ontworpen en vlaggen, signing en stickers gemaakt.

Bekijk meer
Shell

Shell

Voor Shell hebben we de opening van het zonnepark in Sas van Gent verzorgd. Van de nieuwsbrieven aan de omwonenden, uitnodigingen en een bouwbord tot aan het evenement zelf. Momenteel regelen we voor Shell de opening van het zonnepark Koegorspolder.

Bekijk meer
THT

THT

THT is een bedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor technisch personeel. Wij hebben een logo, huisstijl en visitekaartjes voor hun ontworpen.

Bekijk meer
TPT

TPT

TPT is een chemisch bedrijf met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden. We hebben voor TPT stickers en veiligheidslabels gemaakt. Ook hebben we een personeelsfeest voor TPT geregeld en bedrijfskleding laten maken.

Bekijk meer
Trinseo

Trinseo

Trinseo is een leverancier van speciale materiaaloplossingen. Wij mochten voor Trinseo onder andere een aantal evenementen organiseren, roll up banners, gevelreclame en muurdecoratie maken.

Bekijk meer