Air Liquide

Air Liquide

Air Liquide is een wereldleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor industrie en gezondheid. Sinds 2013 heeft Air Liquide voor Recht door Zee gekozen, als vaste partner voor alles rondom veiligheid in de Benelux. Ook voor de rebranding van alle locaties waren wij verantwoordelijk. 

Bekijk meer
Airpower Solutions

Airpower Solutions

Airpower Solutions is een bedrijf dat autorijden op luchtdruk aan het ontwikkelen is. Wij mochten voor hen een logo en de huisstijl ontwerpen.

Bekijk meer
Baktec

Baktec

Al meer dan 40 jaar is Baktec gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van watermeters, -mengers en ijswaterkoelers, voor elk type bakkerij. Of het nu gaat om een ambachtelijke bakkerij in Frankrijk, om een grote industriële bakkerij in China of iets daartussenin.

Bekijk meer
Covra

Covra

COVRA is hét loket voor Nederlands radioactief afval. Als kenniscentrum doet zij onderzoek en ontwikkelt en deelt haar kennis. COVRA draagt bij aan de vorming van de Nederlandse spelregels voor radioactief afval en vindt het belangrijk om haar kennis en kunde in te zetten, ook waar het gaat om (inter)nationale wet- en regelgeving rondom radioactief afval.

Bekijk meer
Dow

Dow

Dow Terneuzen is, met 16 fabrieken, de op één na grootste productielocatie van Dow wereldwijd. Wij hebben voor Dow verschillende evenementen verzorgd, mobiele presentatiesystemen geleverd en vlaggen gemaakt.

Bekijk meer
Equans

Equans

Equans is wereldleider in technische dienstverlening en maakt deel uit van de internationale Bouygues groep. Ze helpen klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie, digitale en industriële transitie. Dat doen ze in Nederland met 6.000 medewerkers op 29 locaties.

Ze beschikken over een uitstekende technische knowhow en zetten duurzame oplossingen op maat in om de gebouwen, installaties, systemen en processen van onze klanten te optimaliseren. Zo maken ze gebieden, steden, industrieën en gebouwen efficiënt en veilig en verbinden ze met elkaar.

Bekijk meer
Linex Pro Grass

Linex Pro Grass

Linex Pro Grass in Koewacht is de enige fabriek waar 100% homogene en formaldehyde-vrije vlasspaanplaat geproduceerd wordt. Wij mochten voor Linex een website ontwerpen en vertalen.

Bekijk meer
Oliehandel Dekker

Oliehandel Dekker

Oliehandel Dekker is een Zeeuws familiebedrijf, al 50 jaar! Verregaande service, vanuit genoemde familiegedachte, is een grondbeginsel van de handelsonderneming Oliehandel Dekker. De kwaliteit van hun geleverde producten, als ook hun dienstverlening, zijn gefundeerd in een ISO 9001-2015 kwaliteitssysteem.

Bekijk meer
Olin

Olin

.

Bekijk meer
Outokumpu

Outokumpu

Outokumpu is een grote producent van roestvast staal en sinds 2010 een klant van ons. Wij mochten voor Outokumpu onder andere drukwerk, gevelreclame en verschillende evenementen verzorgen.

Bekijk meer
Pladdet

Pladdet

Pladdet produceert en levert topkwaliteit aanbouwdelen en machines. Het hechte familiebedrijf bestaat al ruim 80 jaar. Pladdet is een begrip op de nationale en internationale markt. Ze hebben een breed netwerk aan vaste vertegenwoordigers en dealers en exporteren hun kwaliteitsproducten wereldwijd.

Bekijk meer
PS Loop

PS Loop

PS Loop is een non-profit organisatie. Leden van PS Loop zijn industriële vertegenwoordigers van polystyreenschuim. Wij hebben voor hun een logo ontworpen en vlaggen, signing en stickers gemaakt.

Bekijk meer
Shell

Shell

Voor Shell hebben we de opening van het zonnepark in Sas van Gent verzorgd. Van de nieuwsbrieven aan de omwonenden, uitnodigingen en een bouwbord tot aan het evenement zelf. Momenteel regelen we voor Shell de opening van het zonnepark Koegorspolder.

Bekijk meer
THT

THT

THT is een bedrijf dat 24/7 bereikbaar is voor technisch personeel. Wij hebben een logo, huisstijl en visitekaartjes voor hun ontworpen.

Bekijk meer
TPT

TPT

TPT is een chemisch bedrijf met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden. We hebben voor TPT stickers en veiligheidslabels gemaakt. Ook hebben we een personeelsfeest voor TPT geregeld en bedrijfskleding laten maken.

Bekijk meer
Trinseo

Trinseo

Trinseo is een leverancier van speciale materiaaloplossingen. Wij mochten voor Trinseo onder andere een aantal evenementen organiseren, roll up banners, gevelreclame en muurdecoratie maken.

Bekijk meer
Vermeer

Vermeer

Vermeer Corporation, gevestigd in de VS, is fabrikant van machines voor de landbouw, infratechniek, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging die wereldwijd gebruikt worden. In 1948 werd op een boerderij in het centrum van Iowa een eenmanswerkplaats opgericht door Gary Vermeer. Gary werd uitvinder van ondermeer de stronkenfrees en de ronde hooibalenpers. De tweede en nu derde generaties hebben overgenomen wat Gary is begonnen en hebben het bedrijf getransformeerd tot een wereldwijde icoon! Vermeer Benelux vertegenwoordigt het merk met trots binnen de landen Nederland, België en Luxemburg met vestigingen in Goes (NL) en Pulle (BE), en diverse mobiele service stations.

Bekijk meer