'T Verfuus

'T Verfuus

Bij ‘T Verfuus is het te voeren assortiment breed, van doe-het-zelf tot professionele kwaliteit, voor ieder portemonnee wat wils. Het assortiment bestaat uit diverse merken lakken en latex, beitsen en vernissen, maar ook aanverwante artikelen zoals kwasten, verfrollers, afplakband, kit, behang, glasweefsel etc. Daarnaast hebben ze een groot aanbod in behang en naambordjes op maat gemaakt.

Bekijk meer
Albert Heijn Hulst

Albert Heijn Hulst

Voor Albert Heijn Hulst hebben wij al veel moois mogen maken. Zij schakelen ons onder andere in voor gevelreclame, borden, advertenties en folders.

Bekijk meer
Bakkerij de Putter

Bakkerij de Putter

Bakkerij de Putter uit Sas van Gent bakt de lekkerste broden, koffiekoeken en taarten. Wij hebben hun logo opgefrist en ook verschillend drukwerk en autobelettering mogen realiseren.

Bekijk meer
Bij Luitjens

Bij Luitjens

Bij Luitjens is een familiebedrijf gevestigd in Axel. De Albert Heijn, Bruna, Etos, Gall & Gall, Level up, Lekkersss en Family worden beheerd door deze familie. En voor al deze bedrijven hebben wij diverse projecten mogen uitvoeren. Voor Bij Luitjens zelf hebben we onder andere raambelettering en cadeaudoosjes gerealiseerd.

Bekijk meer
Crimispel

Crimispel

Crimispel maakt mysteries op maat die geheel worden aangepast aan de groep. Ieder verhaal is anders, ieder spel is anders. De spellen kunnen in groepen gespeeld worden, maar ook individueel, op locatie of juist thuis. Crimispel is een concept van Recht door Zee. Dat betekent dat wij natuurlijk alles qua vormgeving en realisatie zelf hebben gemaakt.

Bekijk meer
Da Vici

Da Vici

Da Vici is een bedrijf dat technische mensen inzet voor verschillende projecten. Voor Da Vici hebben we een logo en huisstijl ontworpen en visitekaartjes gemaakt. 

Bekijk meer
De Astrantia

De Astrantia

Sinds het begin werken wij al samen met bloemenatelier de Astrantia. In 2013 ontwierpen wij het logo en de huisstijl en sindsdien hebben we al veel projecten mogen realiseren, waaronder de website, autobelettering, visitekaartjes en vlaggen.

Bekijk meer
De Hoevenierderij

De Hoevenierderij

De Hovenierderij is een kleinschalige onderneming, in West-Zeeuws-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij hebben voor hen een logo, huisstijl, drukwerk, borden, spandoeken, stickers en belettering ontworpen.

Bekijk meer
Engineering

Engineering

De werkzaamheden van Engineering Sas van Gent omvatten onder andere onderhoud, renovatie, revisie, reparatie en nieuwbouw van uiteenlopend mechanisch materieel en diverse constructiewerken. Wij hebben onder andere een logo en autobelettering voor hen ontworpen.

Bekijk meer
Good-gift

Good-gift

Good-gift maakt originele kerstpakketten op maat en unieke geschenkdoosjes om je medewerkers echt te verrassen. Wij hebben voor Good-gift de website en divers drukwerk ontworpen. Ook ontwerpen en realiseren we regelmatig brievenbusdoosjes voor deze klant.

Bekijk meer
Johan de Block

Johan de Block

Assurantiekantoor Johan de Block is het kantoor voor een persoonlijk advies op het gebied van verzekeringen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben voor dit bedrijf de logo en huisstijl ontworpen.

Bekijk meer
Kopwerk

Kopwerk

KopWerk bedient sinds 2017 verschillende soorten service voor wielrenners die het beste van zichzelf en hun materiaal vragen. Met bikefitting. Met maatwerk, customizing uit topmateriaal (in alle prijsklassen!) van exclusieve merken. Met werk als mechanieker om de allerbeste prestaties uit jou en je racefiets (of mtb-, gravel-, piste, tijdritfiets) te peuteren. Wielrenners die in de studio van KopWerk voelen dat Wout het verschil maakt!

Bekijk meer
Lekkersss

Lekkersss

Voor al je zoete lekkernijen ga je naar Lekkersss in Axel. Van macarons en cupcakes tot bonbons en alle soorten snoep. Wij mochten voor Lekkersss onder andere de winkelinrichting, gevelreclame, raambelettering, logo en huisstijl, stickers en cadeaubonnen verzorgen.

Bekijk meer
Ludo Haers

Ludo Haers

Voor Ludo Haers hebben wij boeken en flyers vormgegeven en laten drukken. De boeken gaan over culinaire verhalen en bevatten heerlijke recepten.

Bekijk meer
Musifacts

Musifacts

Musifacts werd opgericht in 2007 en begon met de distributie van muziekinstrumenten, waarbij de nadruk lag op gitaar- en basgitaarproducten. Wij mochten voor hen een mooi standbouwproject realiseren.

Bekijk meer
Strongbox

Strongbox

StrongBox heeft als voornaamste doel om meer ruimte te creëren voor sport en beweging. Dit doen ze door het integreren van hun sportboxen binnen bedrijven, clubs en steden/gemeenten. Ze ondersteunden organisaties bij het aanbieden van extra sportinfrastructuur die mensen effectief aanzetten tot beweging.

Bekijk meer
VIEW49

VIEW49

Voor kledingwinkel VIEW49 in Middelburg hebben we al veel prijskaartjes, kortingskaartjes, cadeaubonnen en posters mogen maken. VIEW49 is al sinds 2014 een klant van ons.

Bekijk meer