Over ons

Recht door Zee is een no-nonsense reclamebureau gevestigd in een kerkje in Sas van Gent. Ons team bestaat uit een groep gepassioneerde creatievelingen van art directors, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, eventmanagers, handige handjes en alles daartussenin.

Sinds 2001 zijn we uitgegroeid tot een full-service reclamebureau waar je terecht kunt voor al je vormgeving, drukwerk, belettering en zelfs het ontwerpen en bouwen van beursstands. Ook ontwerpen we websites, organiseren we evenementen en beheren we social media accounts van klanten. Kortom we zijn van alle markten thuis en bieden alles aan onder één dak. Of het nu gaat om de bakker om de hoek of een groot internationaal bedrijf, voor ons is elke klant belangrijk.

Verder vinden we het belangrijk om lokale bedrijven en initiatieven te ondersteunen. Zo krijgen zij ook de kans om hun evenement of stichting een professionele uitstraling te geven. Ons diverse en ervaren team denkt graag met je mee.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom eens langs in ons kerkje voor een kop koffie!

Het Kerkje

Het Kerkje

Recht door Zee startte in 2001 in een oud winkelpand aan de Burg Hoefnagelsstraat in Sas van Gent. Toen we daar uit onze voegen barstten in 2006, gingen we op zoek naar een nieuwe locatie, iets wat in het oog sprong, maar waar we natuurlijk ook voldoende ruimte zouden hebben. Een leegstaand kerkje in het centrum van Sas werd onze nieuwe uitdaging om dit doel te realiseren. In augustus 2008 verhuisde Recht door Zee naar het kerkje, een heerlijk inspirerende ruimte waar we elke dag met veel plezier werken (en sommigen van ons ook wonen). Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Wil je graag mogelijkheden bespreken, maak dan even een afspraak, dan maken we graag tijd voor je vrij.

Recht door Zee Noord

Recht door Zee Noord

Zelfs onze loods, waar we alle materialen voor standbouw en evenementen opslaan, is niet standaard zoals je ziet. Slechts een blok verder naar het noorden vanaf ons kerkje staat deze, door ons zelf gebouwde, loods. Vandaar dat deze ook wel “Recht door Zee – Noord” genoemd wordt.
Benieuwd of er dan ook een "Zuid” is? Niet echt, maar stiekem toch een beetje, want vanaf de kerk een blok verder naar het zuiden ligt de camperplaats die door ons beheerd wordt.